Studio O+A Designs New Offices for Sapphire Ventures in Palo Alto

January 9, 2019 Caroline Williamson

Studio O+A Designs New Offices for Sapphire Ventures in Palo Alto

Studio O+A were tasked with designing a new space for Sapphire Ventures in Palo Alto that was full of juxtapositions. The company wanted offices that were “elegant, but industrial; intense, but warm; edgy, but comfortable (Not too comfortable)” to create a successful work environment that was balanced yet inspiring.

The kitchen/lounge space was designed to mimic the feel of a cozy, modern apartment.

Private spaces were carved out for smaller meetings or employees needing some quiet time.

Warm woods, shades of grey, and sculptural light fixtures create a comfortably modern atmosphere.

Blue was used as an accent color throughout, as were textures for a more homey feel.

Photos by Garrett Rowland.

Previous Article
STUDIO PESI Designed a Modern, Modular Version of a Beaded Curtain
STUDIO PESI Designed a Modern, Modular Version of a Beaded Curtain

STUDIO PESI has given the beaded curtain a modern spin with a modular version that conveys a mist-like feel...

Next Article
Sarah Wertzberger’s Original Modern Blanket Designs
Sarah Wertzberger’s Original Modern Blanket Designs

Sarah Wertzberger designs and creates original blanket designs that would look just as good hanging on your...