The Mixer: A Shared Office Space in Tel Aviv

April 4, 2018 Caroline Williamson

The Mixer: A Shared Office Space in Tel Aviv

Architects Tali Djerassi and Merav Naveh joined forces to transform two floors totaling 2000-square-feet into a shared office space. The Mixer, located in Tel Aviv, was a challenge to design with its long, narrow layouts and windows only on the west side. The results are a variety of open work spaces, offices that house from one to eight people, informal seating areas, five kitchens, eating spaces, formal meeting rooms, and a welcoming reception and business lounge.

Since the spaces are long and narrow, they designed the layout into three sections lengthwise with pathways in between. Glass partition walls were used to allow light to penetrate the entire space.

Sandwiched between some of the semi-private offices are public spaces, like kitchens and eating areas, sitting rooms, and open workspaces.

The client requested that The Mixer felt like a home away from home, a pleasant place to work, yet with a unique aesthetic.

Each of the three rows was given a different look, the most inner row of offices can be identified with mostly dark colors and industrial materials, while the row by the windows features a light color palette and refined details. In the center runs a pavilion style row of spaces that are freestanding.

Photos by Gal Deren.

Previous Article
Caterpillar: A Flexible Memory Light by Fabien Roy
Caterpillar: A Flexible Memory Light by Fabien Roy

It might look like a vacuum hose, but this table lamp is cleverly designed allowing the user to manipulate ...

Next Article
JennAir Undergoes a Rebellious Brand Revival + Launches New Dream-Worthy Luxury Appliances
JennAir Undergoes a Rebellious Brand Revival + Launches New Dream-Worthy Luxury Appliances

JennAir just unveiled a refreshed branding, two new product suites, and a trio of limited edition offerings.