The Vancouver Office of Slack Technologies by Leckie Studio

June 13, 2018 Caroline Williamson

The Vancouver Office of Slack Technologies by Leckie Studio

Leckie Studio created a new headquarters for communications-based software company Slack in downtown Vancouver’s Yaletown district. The project included renovating the industrial space while keeping the original character of the building, like exposed brick, wooden beams, and exposed ductwork and mechanics that keep the office running.

The interior boasts skylights and large windows that allow natural daylight to enter and fill the space. A large moss-covered wall brings an organic element into the industrial interior.

A massive staircase and stadium seating connect two of the floors through an open atrium.

The office has mobile meeting rooms that can be rolled to other spaces for smaller groups or just additional privacy. They also have semi-private cubbies that allow for Skype meetings and phone calls that won’t disturb people around them.

Photos by Ema Peter.

Previous Article
BMW and MIT Envision Automotive Interiors That Can Change Shape
BMW and MIT Envision Automotive Interiors That Can Change Shape

A printed inflatable material technology that self-transforms, adapts and morphs from one state to another.

Next Article
Marcel Wanders and Alessi Design Modern Vessels to Bring The Five Seasons into Your Home
Marcel Wanders and Alessi Design Modern Vessels to Bring The Five Seasons into Your Home

A collection of home fragrances that will reinvigorate your senses through a series of seasonal scents.